6.2.11

Gyógyító ametiszt

2011 február 6
Egy ékszer nem csak szép lehet hanem gyógyító is. 
Úgy érzem mivel ezek kézzel készültek átveszik alkotójuk energiáját. Én jó szívell készítettem pozitív gondolatokkal, remélem viselője érezni fogja. Miyuki és TOHO gyöngyökből készült swarovsky biconnal van díszítve (turbózva).      

Ametiszt lelki hatásai
A kristályok, különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel. Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét, hatalmat, befolyást, tisztaságot, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz. Viselőjét hagyja igazságosabban ítélkezni és cselekedni. Színe olyan különleges mint ellenállhatatlan, éppen ezért ez a drágakő óv meg bennünket a csábítás ellen. Az ametiszt segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget, enyhíti a vágyódást és a gyászt. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is. Az ametiszt kristály erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Erősíti az akaratot, erőt hoz, örömöt adományoz. Támogatja az intuíciót, nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról.

7 megjegyzés:

Dalma-Almada írta...

Gyönyörűséges darab! Lila,lila, lila!!!! Az egyik kedvencem!

Edit írta...

Gyönyörű lett!!!

Ági mama írta...

Álomszép lett!!!!!

Kriszta írta...

Nekem is az egyik nagy kedvencem a lila, nem igazán hordok ékszereket, de ez annyira szép, hogy vele kivételt tennék :))

Piky73 írta...

Nagyon csodás!!!

Asahi írta...

Very beautiful !
I like your creations.

~~ Message from France

terukka írta...

Waaaauuuuuu.... qué belleza... felicitaciones...